\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29974 Re: Berekenen terugverdienperiode Is er een verschil tussen de terugverdientijd als de cashflow halverwege het jaar komt of erna? Zo ja, hoe bereken je dat dan? Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017 Antwoord Bij Re: Re: Berekenen terugverdienperiode (een van de vervolgvragen van de vraag waarop jij reageert)staat:De TVP (terugverdienperiode) is middels een hele simpele formule te berekenen.TVP = Investering / jaarlijkse cashflowVolgens mij maakt het dan niet uit of de cashflow halverwege het jaar binnenkomt. hk zondag 17 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is er een verschil tussen de terugverdientijd als de cashflow halverwege het jaar komt of erna? Zo ja, hoe bereken je dat dan? Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017
Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017
Bij Re: Re: Berekenen terugverdienperiode (een van de vervolgvragen van de vraag waarop jij reageert)staat:De TVP (terugverdienperiode) is middels een hele simpele formule te berekenen.TVP = Investering / jaarlijkse cashflowVolgens mij maakt het dan niet uit of de cashflow halverwege het jaar binnenkomt. hk zondag 17 december 2017
De TVP (terugverdienperiode) is middels een hele simpele formule te berekenen.TVP = Investering / jaarlijkse cashflow
hk zondag 17 december 2017
©2001-2024 WisFaq