\require{AMSmath} Samengestelde integraal oplossen Ik moet een samengestelde integraal oplossen, maar kom niet uit de primitieven die ik moet gebruiken, ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen;integraal sin(x)2 + integraal cos(x)2beide integralen hebben p boven het integraalteken staan en 0 eronder Bo Student universiteit - woensdag 13 december 2017 Antwoord Hint:$\int{}$f(x)dx+$\int{}$g(x)dx=$\int{}$(f(x)+g(x))dx.In ons geval:$\int{}$sin(x)2dx+$\int{}$cos(x)2dx=$\int{}$(sin(x)2+cos(x)2)dxZegt sin(x)2+cos(x)2 je iets? Ik heb van horen zeggen dat daar iets moois uitkomt. hk woensdag 13 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet een samengestelde integraal oplossen, maar kom niet uit de primitieven die ik moet gebruiken, ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen;integraal sin(x)2 + integraal cos(x)2beide integralen hebben p boven het integraalteken staan en 0 eronder Bo Student universiteit - woensdag 13 december 2017
Bo Student universiteit - woensdag 13 december 2017
Hint:$\int{}$f(x)dx+$\int{}$g(x)dx=$\int{}$(f(x)+g(x))dx.In ons geval:$\int{}$sin(x)2dx+$\int{}$cos(x)2dx=$\int{}$(sin(x)2+cos(x)2)dxZegt sin(x)2+cos(x)2 je iets? Ik heb van horen zeggen dat daar iets moois uitkomt. hk woensdag 13 december 2017
hk woensdag 13 december 2017
©2001-2024 WisFaq