\require{AMSmath} Afgeleide e macht Als de primitieve van y=ex ook y=ex is, klopt het dan dat de primitieve van y=e-x gelijk aan y=-e-x is? Rens Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017 Antwoord Jazeker, dat klopt! GHvD woensdag 13 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als de primitieve van y=ex ook y=ex is, klopt het dan dat de primitieve van y=e-x gelijk aan y=-e-x is? Rens Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017
Rens Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 december 2017
Jazeker, dat klopt! GHvD woensdag 13 december 2017
GHvD woensdag 13 december 2017
©2001-2024 WisFaq