\require{AMSmath} Differentiëren Hoi,Ik moet de afgeleide berekenen van f(x) = 2xik dacht zelf dat f'(x) = 2xx-1 zou zijn maar mijn handleiding zegt 2xln(2). Ik begrijp niet helemaal hoe ze daaraan komen, zouden jullie mij hiermee kunnen helpen?Differentiëren B Student universiteit - woensdag 13 december 2017 Antwoord Je kunt kijken op de pagina over differentiëren van 7. Exponentiële functies.Zie ook vooral Bewijs voor de afgeleide van een exponentiele functie WvR woensdag 13 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik moet de afgeleide berekenen van f(x) = 2xik dacht zelf dat f'(x) = 2xx-1 zou zijn maar mijn handleiding zegt 2xln(2). Ik begrijp niet helemaal hoe ze daaraan komen, zouden jullie mij hiermee kunnen helpen?Differentiëren B Student universiteit - woensdag 13 december 2017
B Student universiteit - woensdag 13 december 2017
Je kunt kijken op de pagina over differentiëren van 7. Exponentiële functies.Zie ook vooral Bewijs voor de afgeleide van een exponentiele functie WvR woensdag 13 december 2017
WvR woensdag 13 december 2017
©2001-2024 WisFaq