\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85332 Re: Verandering en groei en is het bij vraag b dan niet 4,1 x 10-3 ipv tot de 3e? Bo Student universiteit - dinsdag 12 december 2017 Antwoord Hallo Bo, 1 mg = 1000 µg = 1 x 103 µg, dus 4,1 mg = 4,1 x 103 µg Wellicht ben je in de war met 1 mg = 1 x 10-3 gram, maar dat is niet de vraag ... GHvD woensdag 13 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
en is het bij vraag b dan niet 4,1 x 10-3 ipv tot de 3e? Bo Student universiteit - dinsdag 12 december 2017
Bo Student universiteit - dinsdag 12 december 2017
Hallo Bo, 1 mg = 1000 µg = 1 x 103 µg, dus 4,1 mg = 4,1 x 103 µg Wellicht ben je in de war met 1 mg = 1 x 10-3 gram, maar dat is niet de vraag ... GHvD woensdag 13 december 2017
GHvD woensdag 13 december 2017
©2001-2024 WisFaq