Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Pythagoras

Hey ik zit met een probleem ik weet geen idee hoe ik dit moet oplossen wie kan mij ermee helpen met welke formule ik dit vraagstuk moet oplossen alvast bedankt

Van een driehoek gegeven: AB = 4, AC = 4√3 en BC = 8 Hoe groot is $\angle A$ in graden?

trafas
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 7 november 2017

Antwoord

Probeer het eens met de cosinusregel.

Zie cosinusregel en sinusregel

kphart
dinsdag 7 november 2017

 Re: Pythagoras 

©2001-2024 WisFaq