\require{AMSmath} Snijpunt van poolkrommen Hoe kan je juist cartesische coördinaten berekenen wanneer je 2 poolkrommen gegeven krijgt? Vb: r=sin(θ) en r=cos(2θ) Sjoerd Student universiteit België - zondag 29 oktober 2017 Antwoord Als je een $r$ en $\theta$ voor je snijpunt hebt gevonden dan maak je $x$ en $y$ via $x=r\cos\theta$ en $y=r\sin\theta$. kphart zondag 29 oktober 2017 Re: Snijpunt van poolkrommen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je juist cartesische coördinaten berekenen wanneer je 2 poolkrommen gegeven krijgt? Vb: r=sin(θ) en r=cos(2θ) Sjoerd Student universiteit België - zondag 29 oktober 2017
Sjoerd Student universiteit België - zondag 29 oktober 2017
Als je een $r$ en $\theta$ voor je snijpunt hebt gevonden dan maak je $x$ en $y$ via $x=r\cos\theta$ en $y=r\sin\theta$. kphart zondag 29 oktober 2017
kphart zondag 29 oktober 2017
©2001-2024 WisFaq