\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Hoe los je deze vergelijking op?$8-3(4x-5)^2=5$ Willem Iets anders - woensdag 25 oktober 2017 Antwoord $-3(4x-5)^2=-3$$(4x-5)^2=1$$4x-5=-1$ of $4x-5=1$$4x=4$ of $4x=6$$x=1$ of $x=1\frac{1}{2}$ WvR woensdag 25 oktober 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze vergelijking op?$8-3(4x-5)^2=5$ Willem Iets anders - woensdag 25 oktober 2017
Willem Iets anders - woensdag 25 oktober 2017
$-3(4x-5)^2=-3$$(4x-5)^2=1$$4x-5=-1$ of $4x-5=1$$4x=4$ of $4x=6$$x=1$ of $x=1\frac{1}{2}$ WvR woensdag 25 oktober 2017
WvR woensdag 25 oktober 2017
©2001-2024 WisFaq