\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85105 Re: Goniometrische vergelijking oplossen Hallo, Ik begrijp hem niet helemaal... Tenminste waarom kan cos(2t-pi) cos(2t+pi) zijn? Waarom verandert de min in een plus? Groetjes Cindy Cindy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 7 oktober 2017 Antwoord Hallo Cindy, Als je $2\pi$ optelt bij $2t-\pi$ krijg je $2t+\pi$. Met vriendelijke groet, FvL zaterdag 7 oktober 2017 Re: Re: Goniometrische vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik begrijp hem niet helemaal... Tenminste waarom kan cos(2t-pi) cos(2t+pi) zijn? Waarom verandert de min in een plus? Groetjes Cindy Cindy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 7 oktober 2017
Cindy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 7 oktober 2017
Hallo Cindy, Als je $2\pi$ optelt bij $2t-\pi$ krijg je $2t+\pi$. Met vriendelijke groet, FvL zaterdag 7 oktober 2017
FvL zaterdag 7 oktober 2017
©2001-2024 WisFaq