\require{AMSmath} Horizontale asymptoot Hoe bereken je de ligging ten opzichte van de horizontale asymptoot?Bijvoorbeeld van f(x)=4x2/(x2-2x+2) Ofli 3de graad ASO - zondag 10 september 2017 Antwoord Reken die asymptoot uit; zo te zien is het $y=4$.Bekijk nu het teken van $f(x)-4$ om te zien of en waar de functie boven/onder de asymptoot ligt. kphart zondag 10 september 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de ligging ten opzichte van de horizontale asymptoot?Bijvoorbeeld van f(x)=4x2/(x2-2x+2) Ofli 3de graad ASO - zondag 10 september 2017
Ofli 3de graad ASO - zondag 10 september 2017
Reken die asymptoot uit; zo te zien is het $y=4$.Bekijk nu het teken van $f(x)-4$ om te zien of en waar de functie boven/onder de asymptoot ligt. kphart zondag 10 september 2017
kphart zondag 10 september 2017
©2001-2024 WisFaq