\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 20314 Re: Hoe bepaal je de vergelijking van een schuine asymptoot? Hoe doe ik dat dan met de functie 4-x3/2x2? Want dan wordt het ingewikkeld. Alles staat in dezelfde breuk. Kobe 3de graad ASO - donderdag 24 augustus 2017 Antwoord Ik neem aan dat je bedoelt: f(x)=(4-x3)/2x2. Werk nu juist de deling uit en je krijgt: f(x)=2/x2-x/2 Lukt het zo? hk donderdag 24 augustus 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe doe ik dat dan met de functie 4-x3/2x2? Want dan wordt het ingewikkeld. Alles staat in dezelfde breuk. Kobe 3de graad ASO - donderdag 24 augustus 2017
Kobe 3de graad ASO - donderdag 24 augustus 2017
Ik neem aan dat je bedoelt: f(x)=(4-x3)/2x2. Werk nu juist de deling uit en je krijgt: f(x)=2/x2-x/2 Lukt het zo? hk donderdag 24 augustus 2017
hk donderdag 24 augustus 2017
©2001-2024 WisFaq