\require{AMSmath} (On)afhankelijkheid Kloppen de berekeningen in voorbeeld 2?P(A of B) = 5/12 + 2/3 = 13/12Er staat 7/9.(On)afhankelijkheid Franci Iets anders - donderdag 24 augustus 2017 Antwoord Misschien moet je dan nog even kijken naar 2. Rekenen met kansen en dan met name naar de optelregel. WvR donderdag 24 augustus 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kloppen de berekeningen in voorbeeld 2?P(A of B) = 5/12 + 2/3 = 13/12Er staat 7/9.(On)afhankelijkheid Franci Iets anders - donderdag 24 augustus 2017
Franci Iets anders - donderdag 24 augustus 2017
Misschien moet je dan nog even kijken naar 2. Rekenen met kansen en dan met name naar de optelregel. WvR donderdag 24 augustus 2017
WvR donderdag 24 augustus 2017
©2001-2024 WisFaq