\require{AMSmath} Wortel in het grondgetal wegwerken Ik moet de volgende vergelijing oplossen: (49√7)x = 49Ik heb hem omgeschreven:(49√7)log49 = x2(49√7)log7 = xDit is hoe ver ik kom. Volgens de uitwerking moet ik hem nog kunnen omschrijven tot 4/5. Hoe kan ik dit doen? Kevin Student hbo - vrijdag 4 augustus 2017 Antwoord Hallo(72.71/2)x = 72(72+1/2)x = 72(75/2)x = 7275x/2 = 725x/2 = 2x = 4/5Ok? LL vrijdag 4 augustus 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende vergelijing oplossen: (49√7)x = 49Ik heb hem omgeschreven:(49√7)log49 = x2(49√7)log7 = xDit is hoe ver ik kom. Volgens de uitwerking moet ik hem nog kunnen omschrijven tot 4/5. Hoe kan ik dit doen? Kevin Student hbo - vrijdag 4 augustus 2017
Kevin Student hbo - vrijdag 4 augustus 2017
Hallo(72.71/2)x = 72(72+1/2)x = 72(75/2)x = 7275x/2 = 725x/2 = 2x = 4/5Ok? LL vrijdag 4 augustus 2017
LL vrijdag 4 augustus 2017
©2001-2024 WisFaq