\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84846 Re: Omwentelingslichamen Zoals ik het nu zie kan je dus vrij kiezen bij welke waarde cosv en de sinv zet, je kan vrij kiezen of je deze bij de x of y waarde plaatst? Alvast bedankt voor uw antwoord. Elodie Student universiteit - zaterdag 29 juli 2017 Antwoord Ik neem aan dat je bedoeldt: bij $y$ of bij $z$. Maar het maakt inderdaad niet echt uit wie de $\cos v$ en wie de $\sin v$ krijgt. kphart zaterdag 29 juli 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zoals ik het nu zie kan je dus vrij kiezen bij welke waarde cosv en de sinv zet, je kan vrij kiezen of je deze bij de x of y waarde plaatst? Alvast bedankt voor uw antwoord. Elodie Student universiteit - zaterdag 29 juli 2017
Elodie Student universiteit - zaterdag 29 juli 2017
Ik neem aan dat je bedoeldt: bij $y$ of bij $z$. Maar het maakt inderdaad niet echt uit wie de $\cos v$ en wie de $\sin v$ krijgt. kphart zaterdag 29 juli 2017
kphart zaterdag 29 juli 2017
©2001-2024 WisFaq