\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84821 Re: Re: Ongelijkheid met machten en absolute waarde Oke ik kom nu op de goede antwoorden uit ook voor de laatste opgave. Ik snap alleen niet wat u bedoelt met het eerste punt. Kevin Student hbo - vrijdag 21 juli 2017 Antwoord Geval 1: x$\ge$0, dus |x| = xGeval 2: x$<$0, dus |x| = -x (bijvoorbeeld x=-7 dan |x|=7=-(-7).PS Kijk pas naar de antwoorden in het boek als je ze zelf gevonden hebt.Zo ook |2x+3| = 2x+3 als 2x+3>0en |2x+3| = -2x-3 als 2x+3<0 hr vrijdag 21 juli 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oke ik kom nu op de goede antwoorden uit ook voor de laatste opgave. Ik snap alleen niet wat u bedoelt met het eerste punt. Kevin Student hbo - vrijdag 21 juli 2017
Kevin Student hbo - vrijdag 21 juli 2017
Geval 1: x$\ge$0, dus |x| = xGeval 2: x$<$0, dus |x| = -x (bijvoorbeeld x=-7 dan |x|=7=-(-7).PS Kijk pas naar de antwoorden in het boek als je ze zelf gevonden hebt.Zo ook |2x+3| = 2x+3 als 2x+3>0en |2x+3| = -2x-3 als 2x+3<0 hr vrijdag 21 juli 2017
hr vrijdag 21 juli 2017
©2001-2024 WisFaq