\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84760 Re: Reuzenrad De cosinus van welke waarde moet ik nemen? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 juli 2017 Antwoord Dat staat op formules van sinusoïden opstellen. Dat is iets met:$\eqalign{c=\frac{2\pi}{periode}}$...en de variabele $t$.Op oefeningen met de cosinus staan wat voorbeelden met cosinus! WvR woensdag 5 juli 2017 Re: Re: Reuzenrad ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De cosinus van welke waarde moet ik nemen? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 juli 2017
trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 juli 2017
Dat staat op formules van sinusoïden opstellen. Dat is iets met:$\eqalign{c=\frac{2\pi}{periode}}$...en de variabele $t$.Op oefeningen met de cosinus staan wat voorbeelden met cosinus! WvR woensdag 5 juli 2017
WvR woensdag 5 juli 2017
©2001-2024 WisFaq