Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 84724 

Re: Wiskunde en het dagelijks leven

Dag Hennie,
https://www.google.be/search?q=hoogtekaart+700+hpa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2st_zp-XUAhVLalAKHei-BkIQ_AUIBigB&biw=1680&bih=904#imgrc=vPHWesYITS_grM:&spf=1498816860928
Op deze site(link hierboven) zie je een 500 HPA kaart waarop de sinusgolven goed te zien zijn..
Groeten,
Rik

Rik Le
Iets anders - vrijdag 30 juni 2017

Antwoord

Hallo, Rik.
O, nu zie ik dat er ook gemiddelden worden genomen om een trend zichtbaar te maken. Bedankt.

hr
vrijdag 30 juni 2017

©2001-2024 WisFaq