\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75788 Re: Hoogtelijn driehoek Beste Ik ben niet volledig mee met deze vraag. Mijn eerste vraag is namelijk hoe je aan die oppervlakte van 25komt? De hoogte van de driehoek hoort 0.5(14+36)·h = 25 Alvast bedankt Ruud Ruud Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 16 juni 2017 Antwoord Hallo Ruud, Je citeert een vorige vragensteller, deze heeft inderdaad een typfoutje gemaakt bij het opstellen van de vraag. Hij had moeten schrijven: De hoogte van de driehoek is 0.5(14+36)·h = 25h Ben je nu wel 'mee'? GHvD zaterdag 17 juni 2017 Re: Re: Hoogtelijn driehoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Ik ben niet volledig mee met deze vraag. Mijn eerste vraag is namelijk hoe je aan die oppervlakte van 25komt? De hoogte van de driehoek hoort 0.5(14+36)·h = 25 Alvast bedankt Ruud Ruud Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 16 juni 2017
Ruud Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 16 juni 2017
Hallo Ruud, Je citeert een vorige vragensteller, deze heeft inderdaad een typfoutje gemaakt bij het opstellen van de vraag. Hij had moeten schrijven: De hoogte van de driehoek is 0.5(14+36)·h = 25h Ben je nu wel 'mee'? GHvD zaterdag 17 juni 2017
GHvD zaterdag 17 juni 2017
©2001-2024 WisFaq