\require{AMSmath} Ontbinden in factoren x2-3=?Ontbinden in factoren Evi 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 14 juni 2017 Antwoord Hallo Evi,Ik denk dat je het volgende "merkwaardig" product wel kent:$a^2-b^2 = (a-b)(a+b)$.Nu weet je ook dat $3=\left(\sqrt{3}\right)^2$.Maak jij het af?Met vriendelijke groet, FvL woensdag 14 juni 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x2-3=?Ontbinden in factoren Evi 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 14 juni 2017
Evi 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 14 juni 2017
Hallo Evi,Ik denk dat je het volgende "merkwaardig" product wel kent:$a^2-b^2 = (a-b)(a+b)$.Nu weet je ook dat $3=\left(\sqrt{3}\right)^2$.Maak jij het af?Met vriendelijke groet, FvL woensdag 14 juni 2017
FvL woensdag 14 juni 2017
©2001-2024 WisFaq