Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 84507 

Re: Morse vraagstuk

Beste,

Dan weet hoe ik mijn toevalsveranderlijken kan berekenen :
gemiddelde : n.p = 3,6 en als variantie : n.p.q = 0,36
maar hoe stel ik dan mijn kansverdelingstabel?

jaris
3de graad ASO - zondag 28 mei 2017

Antwoord

Zie de link, daar staat de formule voor de individuele kansen $P(X=k)$, twee regels boven de formules voor verwachting en variantie.

kphart
zondag 28 mei 2017

©2001-2024 WisFaq