\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65140 Re: De constante term Beste,Ik denk dat u een fout begaan heeft. i=12 Justin 3de graad ASO - zondag 7 mei 2017 Antwoord Je telt van de verkeerde kant...Zie Re: De constante termMaar je kunt de formule ook wel zo schrijven dat i=12. Eigenlijk maakt dat allemaal weinig uit. Wat jij wilt! WvR zondag 7 mei 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Ik denk dat u een fout begaan heeft. i=12 Justin 3de graad ASO - zondag 7 mei 2017
Justin 3de graad ASO - zondag 7 mei 2017
Je telt van de verkeerde kant...Zie Re: De constante termMaar je kunt de formule ook wel zo schrijven dat i=12. Eigenlijk maakt dat allemaal weinig uit. Wat jij wilt! WvR zondag 7 mei 2017
WvR zondag 7 mei 2017
©2001-2024 WisFaq