\require{AMSmath} Snijpunt(en) van twee grafieken Hoe kom je bij voorbeeld 1 bij het snijpunt (-4,-6)? Ik snap wel waar die -4 vandaan komt maar hoe kom je aan de -6?Snijpunt(en) van twee grafieken Floort Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 15 april 2017 Antwoord Je kunt als je x=-4 gevonden hebt de x-coördinaat invullen in de vergelijking van l of m om de bijbehorende y-coördinaat te vinden:l:y=2x+2m:y=-x-10Dus je krijgt:l:y=2·-4+2 geeft y=-6Of als je m gebruikt:m:y=--4-10 geeft y=-6Handig? WvR zaterdag 15 april 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom je bij voorbeeld 1 bij het snijpunt (-4,-6)? Ik snap wel waar die -4 vandaan komt maar hoe kom je aan de -6?Snijpunt(en) van twee grafieken Floort Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 15 april 2017
Floort Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 15 april 2017
Je kunt als je x=-4 gevonden hebt de x-coördinaat invullen in de vergelijking van l of m om de bijbehorende y-coördinaat te vinden:l:y=2x+2m:y=-x-10Dus je krijgt:l:y=2·-4+2 geeft y=-6Of als je m gebruikt:m:y=--4-10 geeft y=-6Handig? WvR zaterdag 15 april 2017
WvR zaterdag 15 april 2017
©2001-2024 WisFaq