\require{AMSmath} Eigenschappen van hoeken De hoeken van een driehoek zijn evenredig met 3, 4 en 8. Bepaal elke hoek. Kan je mij op weg helpen? an 2de graad ASO - woensdag 12 april 2017 Antwoord Evenredig betekent dat bij een bepaalde waarde van $a$ geldt dat je hoeken hebt van $3a$, $4a$ en $8a$. Samen moeten de hoeken 180° zijn. $15a=180$$a=12$...en dan ben je er wel denk ik... WvR woensdag 12 april 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De hoeken van een driehoek zijn evenredig met 3, 4 en 8. Bepaal elke hoek. Kan je mij op weg helpen? an 2de graad ASO - woensdag 12 april 2017
an 2de graad ASO - woensdag 12 april 2017
Evenredig betekent dat bij een bepaalde waarde van $a$ geldt dat je hoeken hebt van $3a$, $4a$ en $8a$. Samen moeten de hoeken 180° zijn. $15a=180$$a=12$...en dan ben je er wel denk ik... WvR woensdag 12 april 2017
WvR woensdag 12 april 2017
©2001-2024 WisFaq