\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41644 Re: Stelsel vergelijkingen van de eerste graad de vergelijking wordt dan toch: 3x+10y=180 5x+10y=240 iemand 3de graad ASO - dinsdag 4 april 2017 Antwoord Inderdaad. En daaruit kun je x en y eenvoudig berekenen. LL dinsdag 4 april 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de vergelijking wordt dan toch: 3x+10y=180 5x+10y=240 iemand 3de graad ASO - dinsdag 4 april 2017
iemand 3de graad ASO - dinsdag 4 april 2017
Inderdaad. En daaruit kun je x en y eenvoudig berekenen. LL dinsdag 4 april 2017
LL dinsdag 4 april 2017
©2001-2024 WisFaq