\require{AMSmath} Binaire getallen wiskunde Kunt u mij uitleggen hoe ik moet rekenen met binaire getallen? Ik moet namelijk weten hoe ik bijvoorbeeld 23+43 moet doen... bram Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 29 maart 2017 Antwoord Had je het overzicht op Wat zijn binaire getallen en hoe kan je er mee rekenen? al gezien?Bij het optellen van binaire getallen gebruik je:0+0=01+0=10+1=11+1=10Dus je krijgt:0001011100101011--------+01000010Helpt dat? WvR woensdag 29 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u mij uitleggen hoe ik moet rekenen met binaire getallen? Ik moet namelijk weten hoe ik bijvoorbeeld 23+43 moet doen... bram Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 29 maart 2017
bram Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 29 maart 2017
Had je het overzicht op Wat zijn binaire getallen en hoe kan je er mee rekenen? al gezien?Bij het optellen van binaire getallen gebruik je:0+0=01+0=10+1=11+1=10Dus je krijgt:0001011100101011--------+01000010Helpt dat? WvR woensdag 29 maart 2017
WvR woensdag 29 maart 2017
©2001-2024 WisFaq