\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Los op sin3(x)-sin2(x)-sin(x)/4+1/4=0 Ofli 3de graad ASO - zaterdag 25 maart 2017 Antwoord Los op u3-u2-u/4+1/4=0.Stel daarna sin(x) gelijk aan de gevonden waarde(n) van u. hk zaterdag 25 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op sin3(x)-sin2(x)-sin(x)/4+1/4=0 Ofli 3de graad ASO - zaterdag 25 maart 2017
Ofli 3de graad ASO - zaterdag 25 maart 2017
Los op u3-u2-u/4+1/4=0.Stel daarna sin(x) gelijk aan de gevonden waarde(n) van u. hk zaterdag 25 maart 2017
hk zaterdag 25 maart 2017
©2001-2024 WisFaq