\require{AMSmath} Matrices Beste ik zit helemaal vast bij de volgende vraag.2 Matrices:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & a \\ 5 & b \\\end{array}} \right) + \left( {\begin{array}{*{20}c} c & 2 \\ d & 3 \\\end{array}} \right)$Zoek de onbekende. Greg 3de graad ASO - maandag 20 maart 2017 Antwoord Optellen geeft:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & a \\ 5 & b \\\end{array}} \right) + \left( {\begin{array}{*{20}c} c & 2 \\ d & 3 \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {c + 2} & {a + 2} \\ {d + 5} & {b + 3} \\\end{array}} \right)$Maar dan houdt het wel een beetje op, denk ik. Of weet je wat de uitkomst zou moeten zijn? Het is handiger om de volledige opgave in te sturen! WvR maandag 20 maart 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste ik zit helemaal vast bij de volgende vraag.2 Matrices:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & a \\ 5 & b \\\end{array}} \right) + \left( {\begin{array}{*{20}c} c & 2 \\ d & 3 \\\end{array}} \right)$Zoek de onbekende. Greg 3de graad ASO - maandag 20 maart 2017
Greg 3de graad ASO - maandag 20 maart 2017
Optellen geeft:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & a \\ 5 & b \\\end{array}} \right) + \left( {\begin{array}{*{20}c} c & 2 \\ d & 3 \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {c + 2} & {a + 2} \\ {d + 5} & {b + 3} \\\end{array}} \right)$Maar dan houdt het wel een beetje op, denk ik. Of weet je wat de uitkomst zou moeten zijn? Het is handiger om de volledige opgave in te sturen! WvR maandag 20 maart 2017
WvR maandag 20 maart 2017
©2001-2025 WisFaq