\require{AMSmath} Limiet logaritmische functie Ik zit met lim voor x naar + oneindig van ln(ex-1) -x Daar kom ik $\infty$ - $\infty$ uit, hoe kom ik aan het resultaat 0? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 14 maart 2017 Antwoord Maak van de $x$ eens $\ln(e^x)$ en maak van het verschil één logaritme. kphart dinsdag 14 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit met lim voor x naar + oneindig van ln(ex-1) -x Daar kom ik $\infty$ - $\infty$ uit, hoe kom ik aan het resultaat 0? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 14 maart 2017
Vannes 3de graad ASO - dinsdag 14 maart 2017
Maak van de $x$ eens $\ln(e^x)$ en maak van het verschil één logaritme. kphart dinsdag 14 maart 2017
kphart dinsdag 14 maart 2017
©2001-2024 WisFaq