Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 83846 

Re: Afgeleide functie op de texas instrument GRM

Nog als aanvulling, / ter verduidelijking:
het is in de vraagstelling de bedoeling om het maximum van de afgeleide functie te bepalen

Elma v
Docent - vrijdag 10 februari 2017

Antwoord

Dat was in de eerste vraag niet duidelijk, zoals uit mijn antwoord bleek: ik dacht dat $\cos(300\pi x-0.2\pi)=0$ opgelost moest worden om het maximum van $y_1$, dan wel $y_2$, te bepalen (ik vatte die $2287$ ook al niet).
Straks het antwoord op de vorige reactie.

kphart
vrijdag 10 februari 2017

©2001-2024 WisFaq