\require{AMSmath} Bol Hoe bereken je het volume van een bol? Van Ge 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 8 februari 2017 Antwoord Bij een gegeven $r$ gebruik je de formule:$I=\frac{4}{3}\pi r^{3}$Vul $r$ in en bereken de inhoud $I$. WvR woensdag 8 februari 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je het volume van een bol? Van Ge 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 8 februari 2017
Van Ge 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 8 februari 2017
Bij een gegeven $r$ gebruik je de formule:$I=\frac{4}{3}\pi r^{3}$Vul $r$ in en bereken de inhoud $I$. WvR woensdag 8 februari 2017
WvR woensdag 8 februari 2017
©2001-2024 WisFaq