\require{AMSmath} EWpre en termijn onbekend Wanneer bij het gegeven de termijn onbekend is, hoe bereken ik dan de formule? (EWpre)? Cherry Student hbo - woensdag 25 januari 2017 Antwoord Is dit de formule die hier bij hoort?$\eqalign{EW_{pre} = T \cdot (1 + i) \cdot \frac{{\left( {1 + i} \right)^n - 1}}{i}}$i: renten: looptijdT: termijnbedragEWpre: eindwaardeWat wil je dan nu precies uitrekenen? De waarde van T bij gegeven looptijd, rente en eindwaarde? WvR donderdag 26 januari 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wanneer bij het gegeven de termijn onbekend is, hoe bereken ik dan de formule? (EWpre)? Cherry Student hbo - woensdag 25 januari 2017
Cherry Student hbo - woensdag 25 januari 2017
Is dit de formule die hier bij hoort?$\eqalign{EW_{pre} = T \cdot (1 + i) \cdot \frac{{\left( {1 + i} \right)^n - 1}}{i}}$i: renten: looptijdT: termijnbedragEWpre: eindwaardeWat wil je dan nu precies uitrekenen? De waarde van T bij gegeven looptijd, rente en eindwaarde? WvR donderdag 26 januari 2017
WvR donderdag 26 januari 2017
©2001-2025 WisFaq