\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen oplossen Hoe herleid je de volgende formule?sin(x)·cos(x)=0Als iemand het weet hoor ik het graag!Alvast bedankt!Goniometrische vergelijkingen oplossen Bart G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 januari 2017 Antwoord Als je bedoelt hoe je deze vergelijking kunt oplossen dan is het antwoord:Bedankt dat er iets staat van de vorm $A·B=0$. Je weet dan dat $A=0$ of $B=0$. Dus:$\sin(x)·\cos(x)=0$$\sin(x)=0$ of $\cos(x)=0$..en dan verder oplossen...Lukt dat? WvR woensdag 18 januari 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe herleid je de volgende formule?sin(x)·cos(x)=0Als iemand het weet hoor ik het graag!Alvast bedankt!Goniometrische vergelijkingen oplossen Bart G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 januari 2017
Bart G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 januari 2017
Als je bedoelt hoe je deze vergelijking kunt oplossen dan is het antwoord:Bedankt dat er iets staat van de vorm $A·B=0$. Je weet dan dat $A=0$ of $B=0$. Dus:$\sin(x)·\cos(x)=0$$\sin(x)=0$ of $\cos(x)=0$..en dan verder oplossen...Lukt dat? WvR woensdag 18 januari 2017
WvR woensdag 18 januari 2017
©2001-2024 WisFaq