\require{AMSmath} Probleemoplossend denken Bepaal 2 getallen met quotiënt 3 en verschil \frac{1}{2}. lianne 2de graad ASO - woensdag 11 januari 2017 Antwoord Neem de getallen a en b. Er geldt:\eqalign{\frac{a}{b}=3}a-b=\eqalign{\frac{1}{2}}a=3ba-b=\eqalign{\frac{1}{2}}Invullen van de eerste vergelijking in de tweede vergelijking geeft:3b-b=\eqalign{\frac{1}{2}}2b=\eqalign{\frac{1}{2}}b=\frac{1}{4}Die twee getallen zijn \frac{3}{4} en \frac{1}{4}.Lees de spelregels! WvR woensdag 11 januari 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal 2 getallen met quotiënt 3 en verschil \frac{1}{2}. lianne 2de graad ASO - woensdag 11 januari 2017
lianne 2de graad ASO - woensdag 11 januari 2017
Neem de getallen a en b. Er geldt:\eqalign{\frac{a}{b}=3}a-b=\eqalign{\frac{1}{2}}a=3ba-b=\eqalign{\frac{1}{2}}Invullen van de eerste vergelijking in de tweede vergelijking geeft:3b-b=\eqalign{\frac{1}{2}}2b=\eqalign{\frac{1}{2}}b=\frac{1}{4}Die twee getallen zijn \frac{3}{4} en \frac{1}{4}.Lees de spelregels! WvR woensdag 11 januari 2017
WvR woensdag 11 januari 2017
©2001-2025 WisFaq