\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83660 Re: Evenwijdige grafieken en snijpunt met de yas Volgens mij 5 x 0 + 7 = 7 en 4 x 0 -7 = -7 Anna Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 januari 2017 Antwoord Dus, de conclusie is nu? kphart zaterdag 7 januari 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgens mij 5 x 0 + 7 = 7 en 4 x 0 -7 = -7 Anna Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 januari 2017
Anna Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 januari 2017
Dus, de conclusie is nu? kphart zaterdag 7 januari 2017
kphart zaterdag 7 januari 2017
©2001-2024 WisFaq