\require{AMSmath} Antwoorden Hoi,Ik vraag me af hoe jullie van (Ln(x)/ ln(0,5)) / (1-(ln(x)/ ln(0,5))) naar lnx / ln(0,5) - ln(x) gaan.Ik kan de link namelijk niet leggen.Hoop dat jullie mij kunnen helpen!Bij voorbaat dank!Met vriendelijke groetAntwoorden Lot va Student universiteit - woensdag 4 januari 2017 Antwoord Bij breuken kan je de teller en de noemer vermenigvuldigen met hetzelfde getal:$\eqalign{\frac{{\frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}}}{{1 - \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}}} = \frac{{\frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}} \cdot \ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}{{\left( {1 - \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}} \right) \cdot \ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}} = \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right) - \ln (x)}}}$...en dan wel haakjes schrijven!Lukt dat? WvR woensdag 4 januari 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik vraag me af hoe jullie van (Ln(x)/ ln(0,5)) / (1-(ln(x)/ ln(0,5))) naar lnx / ln(0,5) - ln(x) gaan.Ik kan de link namelijk niet leggen.Hoop dat jullie mij kunnen helpen!Bij voorbaat dank!Met vriendelijke groetAntwoorden Lot va Student universiteit - woensdag 4 januari 2017
Lot va Student universiteit - woensdag 4 januari 2017
Bij breuken kan je de teller en de noemer vermenigvuldigen met hetzelfde getal:$\eqalign{\frac{{\frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}}}{{1 - \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}}} = \frac{{\frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}} \cdot \ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}{{\left( {1 - \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}}} \right) \cdot \ln \left( {\frac{1}{2}} \right)}} = \frac{{\ln (x)}}{{\ln \left( {\frac{1}{2}} \right) - \ln (x)}}}$...en dan wel haakjes schrijven!Lukt dat? WvR woensdag 4 januari 2017
WvR woensdag 4 januari 2017
©2001-2024 WisFaq