\require{AMSmath} Twee gedeeld door de vierdemachtswortel van 8 Twee gedeeld door vierdemachtswortel van 8. Hoe reken je dit uit en schrijf je het op als macht van 2? aniel Leerling mbo - woensdag 28 december 2016 Antwoord Hallo Aniel,4√8 = 4√(23) = 23/42/23/4 = (21)/(23/4) = 21-3/4 = 21/4Zie ook Rekenregels voor machten.OK zo? GHvD woensdag 28 december 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Twee gedeeld door vierdemachtswortel van 8. Hoe reken je dit uit en schrijf je het op als macht van 2? aniel Leerling mbo - woensdag 28 december 2016
aniel Leerling mbo - woensdag 28 december 2016
Hallo Aniel,4√8 = 4√(23) = 23/42/23/4 = (21)/(23/4) = 21-3/4 = 21/4Zie ook Rekenregels voor machten.OK zo? GHvD woensdag 28 december 2016
GHvD woensdag 28 december 2016
©2001-2024 WisFaq