\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61798 Re: Omrekenen repeterende decimaal naar breuk Hoe doe je dit bij bijvoorbeeld 3,77777... Laura 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2016 Antwoord Stel a = 3,77777... en 10a = 37,7777... 10a - a = 37,7777... - 3,7777... 9a = 34 a = 3,7777... = 34/9 Ok? LL zaterdag 10 december 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe doe je dit bij bijvoorbeeld 3,77777... Laura 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2016
Laura 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2016
Stel a = 3,77777... en 10a = 37,7777... 10a - a = 37,7777... - 3,7777... 9a = 34 a = 3,7777... = 34/9 Ok? LL zaterdag 10 december 2016
LL zaterdag 10 december 2016
©2001-2024 WisFaq