\require{AMSmath} Getalwaarde van veeltermen berekenen y=ax2+x+bx=0 dan y=0 enx=2 dan y=3.Bepaal a en b Hilde 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 30 november 2016 Antwoord Vul de waarden van $x$ en $y$ in.x=0 en y=0 geeft: b=0x=2 en y=3 geeft: 3=4a+2, dus a=$\frac{1}{4}$Helpt dat?Lees de spelregelsLaat zien wat je wel begrijpt. Geef je uitwerking voor zover je gekomen bent en geef aan waar je vast loopt of waar je denkt waar de fout zit! WvR woensdag 30 november 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y=ax2+x+bx=0 dan y=0 enx=2 dan y=3.Bepaal a en b Hilde 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 30 november 2016
Hilde 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 30 november 2016
Vul de waarden van $x$ en $y$ in.x=0 en y=0 geeft: b=0x=2 en y=3 geeft: 3=4a+2, dus a=$\frac{1}{4}$Helpt dat?Lees de spelregelsLaat zien wat je wel begrijpt. Geef je uitwerking voor zover je gekomen bent en geef aan waar je vast loopt of waar je denkt waar de fout zit! WvR woensdag 30 november 2016
WvR woensdag 30 november 2016
©2001-2024 WisFaq