\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83341 Re: Rijen en reeksen bepalen Zou ik mogen vragen hoe hij dan via de insluitstelling opgelost moet worden? Wat de reeks betreft, inderdaad, dan zou hij de sommatie van (√2)n-1 zijn. Gr. L Student hbo - zondag 20 november 2016 Antwoord Insluitstelling: -1$\le$cos(wat dan ook)$\le$1 dus -1/n$\le$cos(wat dan ook)/n$\le$1/n Zowel -1/n als 1/n gaan naar 0 voor n naar oneindig dus cos(wat dan ook)/n ook. hk zondag 20 november 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou ik mogen vragen hoe hij dan via de insluitstelling opgelost moet worden? Wat de reeks betreft, inderdaad, dan zou hij de sommatie van (√2)n-1 zijn. Gr. L Student hbo - zondag 20 november 2016
L Student hbo - zondag 20 november 2016
Insluitstelling: -1$\le$cos(wat dan ook)$\le$1 dus -1/n$\le$cos(wat dan ook)/n$\le$1/n Zowel -1/n als 1/n gaan naar 0 voor n naar oneindig dus cos(wat dan ook)/n ook. hk zondag 20 november 2016
hk zondag 20 november 2016
©2001-2024 WisFaq