\require{AMSmath} Hoe los ik dit op? Hoe destilleer ik a, b en c uit de combinatie van onderstaande vergelijkingen:2a-c=0a+b+c-27=0a-3b+2c=0 Bob Wi Student hbo - donderdag 10 november 2016 Antwoord Dat kan zo:$\begin{array}{l}\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\a + b + c - 27 = 0\\a - 3b + 2c = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\3a + 3b + 3c - 81 = 0\\a - 3b + 2c = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\4a + 5c - 81 = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}4a - 2c = 0\\4a + 5c - 81 = 0\end{array} \right.\\\left\{ {-7c + 81 = 0} \right.\\c = 11\frac{4}{7}\\...\end{array}$...en nu de rest nog even uitrekenen...Helpt dat? WvR donderdag 10 november 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe destilleer ik a, b en c uit de combinatie van onderstaande vergelijkingen:2a-c=0a+b+c-27=0a-3b+2c=0 Bob Wi Student hbo - donderdag 10 november 2016
Bob Wi Student hbo - donderdag 10 november 2016
Dat kan zo:$\begin{array}{l}\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\a + b + c - 27 = 0\\a - 3b + 2c = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\3a + 3b + 3c - 81 = 0\\a - 3b + 2c = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}2a - c = 0\\4a + 5c - 81 = 0\end{array} \right.\\\left\{ \begin{array}{l}4a - 2c = 0\\4a + 5c - 81 = 0\end{array} \right.\\\left\{ {-7c + 81 = 0} \right.\\c = 11\frac{4}{7}\\...\end{array}$...en nu de rest nog even uitrekenen...Helpt dat? WvR donderdag 10 november 2016
WvR donderdag 10 november 2016
©2001-2024 WisFaq