\require{AMSmath} Exponentiële en logaritmische vergelijkingen oplossen 5=72x-1Exponentiële en logaritmische vergelijkingen oplossen Joppe 3de graad ASO - woensdag 9 november 2016 Antwoord Die is toch niet zo moeilijk? $5=49x-1$ geeft $x=6/49$. kphart woensdag 9 november 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
5=72x-1Exponentiële en logaritmische vergelijkingen oplossen Joppe 3de graad ASO - woensdag 9 november 2016
Joppe 3de graad ASO - woensdag 9 november 2016
Die is toch niet zo moeilijk? $5=49x-1$ geeft $x=6/49$. kphart woensdag 9 november 2016
kphart woensdag 9 november 2016
©2001-2024 WisFaq