Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Verloop goniometrische functies

Beste
Ik moet de periode, de verticale asymptoten en de relatieve minima en maxima berekenen van volgende functies:

$\eqalign{f(x)=\frac{1}{\sin(x)}}$
$g(x)=\frac{1}{2}+\sin(x)$
$h(x)=x+\sin(2x)$

Maar ik heb geen idee hoe ik eraan moet beginnen...
Kunt u me helpen?
Alvast bedankt

Janne
3de graad ASO - woensdag 26 oktober 2016

Antwoord

q131img9.gif

Je kunt de theorie bestuderen, de voorbeelden bekijken en de oefeningen doen. Zie bijvoorbeeld de afgeleide functie of goniometrie voor een samenvatting, voorbeelden en oefeningen. Succes!

WvR
woensdag 26 oktober 2016

©2001-2024 WisFaq