\require{AMSmath} Moeilijk oplosbare som Hallo Wisfaq, ik heb een som die ik moeilijk vind. De som is{4x-3y=1{2x-5y=11Ik zat vast bij dit stukje.2x-5y=11-5y=2x+11y=? Felma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2016 Antwoord Op stelsels vergelijkingen staan twee voorbeelden.In dit geval kan het zo:{4x-3y=1{2x-5y=11{4x-3y=1{4x-10y=22-------- -7y=-21y=-3...en dan kan jij x wel uitrekenen? WvR maandag 10 oktober 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq, ik heb een som die ik moeilijk vind. De som is{4x-3y=1{2x-5y=11Ik zat vast bij dit stukje.2x-5y=11-5y=2x+11y=? Felma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2016
Felma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2016
Op stelsels vergelijkingen staan twee voorbeelden.In dit geval kan het zo:{4x-3y=1{2x-5y=11{4x-3y=1{4x-10y=22-------- -7y=-21y=-3...en dan kan jij x wel uitrekenen? WvR maandag 10 oktober 2016
WvR maandag 10 oktober 2016
©2001-2024 WisFaq