\require{AMSmath} Functievoorschrift f is een veeltermfunctie van de derdegraad met 3 als nulwaarde, -2 als tweevoudige nulwaarde en f(0) = 12. Bepaal het voorschrift f(x). Gerbe 3de graad ASO - zondag 9 oktober 2016 Antwoord Neem $f(x)=a(x-3)(x+2)^2$ met $x=-2$ als dubbel nulpunt en $x=3$ als het andere nulpunt. Je weet ook $f(0)=12$. Ben je er dan? WvR zondag 9 oktober 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f is een veeltermfunctie van de derdegraad met 3 als nulwaarde, -2 als tweevoudige nulwaarde en f(0) = 12. Bepaal het voorschrift f(x). Gerbe 3de graad ASO - zondag 9 oktober 2016
Gerbe 3de graad ASO - zondag 9 oktober 2016
Neem $f(x)=a(x-3)(x+2)^2$ met $x=-2$ als dubbel nulpunt en $x=3$ als het andere nulpunt. Je weet ook $f(0)=12$. Ben je er dan? WvR zondag 9 oktober 2016
WvR zondag 9 oktober 2016
©2001-2024 WisFaq