\require{AMSmath} Algebra Noteer een getal waarbij een cijfer de waarde 70 en een cijfer de waarde 20 heeft. Antwoord: Dit kan niet?Algebra Tim B 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 29 september 2016 Antwoord Hallo Tim, Dit ligt natuurlijk erg aan wat voor getalstelsel je gebruikt. Je zou bijvoorbeeld het 35-tallig stelsel kunnen gebruiken, met de volgende cijfers: 0 = 0 1 = 1 ... 9 = 9 A = 10 B = 11 ... K = 20 ... X = 33 Y = 34 10 = 35 En dan is 2K zo'n getal, toch? Groet, FvL donderdag 29 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Noteer een getal waarbij een cijfer de waarde 70 en een cijfer de waarde 20 heeft. Antwoord: Dit kan niet?Algebra Tim B 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 29 september 2016
Tim B 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 29 september 2016
Hallo Tim, Dit ligt natuurlijk erg aan wat voor getalstelsel je gebruikt. Je zou bijvoorbeeld het 35-tallig stelsel kunnen gebruiken, met de volgende cijfers: 0 = 0 1 = 1 ... 9 = 9 A = 10 B = 11 ... K = 20 ... X = 33 Y = 34 10 = 35 En dan is 2K zo'n getal, toch? Groet, FvL donderdag 29 september 2016
FvL donderdag 29 september 2016
©2001-2024 WisFaq