\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82957 Re: Re: Rationale functies Sorry. Ik heb b berekend in plaats van a. Ik ben een beetje verstrooid door al dat wiskunde. Wilt u uitleggen hoe je a moet vinden. Danku Imaad 3de graad ASO - zaterdag 24 september 2016 Antwoord Hallo Imaad, Helaas laat je nog niets zien van jouw uitwerking, dus ik weet niet of dit goed gaat. Ik neem even aan dat je de juiste waarde van b hebt gevonden. In mijn eerste antwoord heb ik uitgelegd dat de functie f(x) voor heel grote waarden van x nadert naar f(x)=a/b, dit moet gelijk worden aan -4. Dus: a/b=-4 Met de gevonden waarde van b kan je a dan uitrekenen, toch? GHvD zaterdag 24 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry. Ik heb b berekend in plaats van a. Ik ben een beetje verstrooid door al dat wiskunde. Wilt u uitleggen hoe je a moet vinden. Danku Imaad 3de graad ASO - zaterdag 24 september 2016
Imaad 3de graad ASO - zaterdag 24 september 2016
Hallo Imaad, Helaas laat je nog niets zien van jouw uitwerking, dus ik weet niet of dit goed gaat. Ik neem even aan dat je de juiste waarde van b hebt gevonden. In mijn eerste antwoord heb ik uitgelegd dat de functie f(x) voor heel grote waarden van x nadert naar f(x)=a/b, dit moet gelijk worden aan -4. Dus: a/b=-4 Met de gevonden waarde van b kan je a dan uitrekenen, toch? GHvD zaterdag 24 september 2016
GHvD zaterdag 24 september 2016
©2001-2024 WisFaq