\require{AMSmath} N faculteit Bewijs dat(1+1/1)1 + (1+1/2)2 + (1+1/3)3 ...+(1+1/n)n = ((n+1)/n!)nVoor elke n groter of gelijk aan 1 dennis Student universiteit - dinsdag 13 september 2016 Antwoord Voor elke n groter of gelijk aan 1? Dat is vreemd want voor n=2 klopt het al niet.$\eqalign{ & {\left( {1 + \frac{1}{1}} \right)^1} + {\left( {1 + \frac{1}{2}} \right)^2} = 4\frac{1}{4} \cr & {\left( {\frac{{2 + 1}}{{2!}}} \right)^2} = 2\frac{1}{4} \cr} $Dus ergens klopt er iets niet... WvR dinsdag 13 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat(1+1/1)1 + (1+1/2)2 + (1+1/3)3 ...+(1+1/n)n = ((n+1)/n!)nVoor elke n groter of gelijk aan 1 dennis Student universiteit - dinsdag 13 september 2016
dennis Student universiteit - dinsdag 13 september 2016
Voor elke n groter of gelijk aan 1? Dat is vreemd want voor n=2 klopt het al niet.$\eqalign{ & {\left( {1 + \frac{1}{1}} \right)^1} + {\left( {1 + \frac{1}{2}} \right)^2} = 4\frac{1}{4} \cr & {\left( {\frac{{2 + 1}}{{2!}}} \right)^2} = 2\frac{1}{4} \cr} $Dus ergens klopt er iets niet... WvR dinsdag 13 september 2016
WvR dinsdag 13 september 2016
©2001-2024 WisFaq