\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82847 Re: Moeilijke vergelijking met machten Ik kom uit op x = 1 en x = -4/3. Ik denk dat dit juist is. Hil 2de graad ASO - zondag 11 september 2016 Antwoord Dat denk ik ook... WvR zondag 11 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom uit op x = 1 en x = -4/3. Ik denk dat dit juist is. Hil 2de graad ASO - zondag 11 september 2016
Hil 2de graad ASO - zondag 11 september 2016
Dat denk ik ook... WvR zondag 11 september 2016
WvR zondag 11 september 2016
©2001-2024 WisFaq