\require{AMSmath} Rijen Van een rij Un met U1=100 zijn de termen van de verschilrij Vn afwisselend 1 en -1.Geef de eerste 5 termen van de rij Un F Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016 Antwoord $U_2-U_1=1$, $U_3-U_2=-1$ en zo voort; met $U_1=100$ is het toch niet moeilijk meer $U_1$, $U_2$, $U_3$ $U_4$ en $U_5$ te bepalen? kphart zondag 11 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een rij Un met U1=100 zijn de termen van de verschilrij Vn afwisselend 1 en -1.Geef de eerste 5 termen van de rij Un F Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016
F Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016
$U_2-U_1=1$, $U_3-U_2=-1$ en zo voort; met $U_1=100$ is het toch niet moeilijk meer $U_1$, $U_2$, $U_3$ $U_4$ en $U_5$ te bepalen? kphart zondag 11 september 2016
kphart zondag 11 september 2016
©2001-2024 WisFaq