\require{AMSmath} Matrices Hallo dit is een oefening uit mijn boek. Het antwoord is gegeven, maar ik weet niet hoe ik daaraan moet komen...Gegeven: de matrix A element van R3×2, waarbij a(ij) = i2 + 5j -2ij + 2. Schrijf de matrix voluitHet antwoord:A = 6 9 7 8 10 9Kan u mij helpen?Alvast bedankt joana 3de graad ASO - zondag 11 september 2016 Antwoord Wat dacht je van:$a_{11}=1^2+5·1-2·1·1+2=1+5-2+2=6$$a_{12}=1^2+5·2-2·1·2+2=1+10-4+2=9$$a_{21}=2^2+5·1-2·2·1+2=4+5-4+2=7$Enz...Helpt dat? WvR zondag 11 september 2016 Re: Matrices ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo dit is een oefening uit mijn boek. Het antwoord is gegeven, maar ik weet niet hoe ik daaraan moet komen...Gegeven: de matrix A element van R3×2, waarbij a(ij) = i2 + 5j -2ij + 2. Schrijf de matrix voluitHet antwoord:A = 6 9 7 8 10 9Kan u mij helpen?Alvast bedankt joana 3de graad ASO - zondag 11 september 2016
A = 6 9 7 8 10 9
joana 3de graad ASO - zondag 11 september 2016
Wat dacht je van:$a_{11}=1^2+5·1-2·1·1+2=1+5-2+2=6$$a_{12}=1^2+5·2-2·1·2+2=1+10-4+2=9$$a_{21}=2^2+5·1-2·2·1+2=4+5-4+2=7$Enz...Helpt dat? WvR zondag 11 september 2016
WvR zondag 11 september 2016
©2001-2024 WisFaq